Вибори Президента шкільного учнівського парламенту

11.09.2021 14:41

9 вересня у нашій школі відбулися вибори Президента шкільного учнівського парламенту. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 6-9класів , який виявляє бажання займати цю посаду. Активним виборчим правом були наділені учні 1-9 класів, працівники та педагоги школи.

Свої кандидатури на посаду Президента учнівського парламенту подали п’ятеро учнів – Лисаковська Юлія (6 клас), Бровчук Юлія (7 клас), Аліна Орошкевич (8 клас), Широкова Маргарита та Альбертович Вадим (9 клас),

Упродовж тижня кандидати вели агітацію, намагаючись донести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним.

Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування Президентом учнівського парламенту більшістю голосів було обрано учня 9 класу Альбертовича Вадима. Заступником Президента обрано Орошкевич Аліну. Також був обраний склад Міністерства учнівського самоврядування, до якого увійшли Бровчук Юлія- Міністр культури, Широкова Маргарита-Міністр освіти, Лисаковська Юлія- Міністр внутрішніх справ.

Ми бажаємо новообраному Президенту наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді.

Ми всі очікуємо приємних змін в нашій школі.

Фото