Кольоровий тиждень толерантності

18.11.2023 10:05

Кольоровий тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування у здобувачів освіти загальнолюдських моральних цінностей в Слобідко-Красилівській гімназії  з 13 по 17 листопада проходив кольоровий Тиждень толерантності. Впродовж тижня робота вчителів  була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників освітнього процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний. Кожен день мав свій колір та девіз.

 Була оформлена інформаційна дошка, проведено анкетування,  тематичні акції, класні години та бесіди на тему  толерантність. Активно долучилися до проведення тижня і класні керівники, які провили цікаві та повчальні бесіди , виховні заходи , де були створені ситуації на прояв розуміння та доброти товаришів по класу.

Понеділок . День взаєморозуміння та порозуміння. (колір дня - синій)- серед учні 1-9 класів пройшли виховні бесіди по даній тематиці та переглянуто відеоролики про толерантність. 

Вівторок. День толерантності (колір дня – зелений) – проведено анкетування «Що ти знаєш про толерантність»; акцію «Створи квітку толерантності» та тренінг «Вчимося толерантному спілкуванню.»

Середа. День ввічливості (колір дня - червоний)- серед учнів 5- 9 класів пройшло бліц – опитування «Міс толерантності педагогічного колективу»; класним керівникам роздано пам’ятки толерантної людини.

Четвер. День відкритості і тактовності (колір дня - фіолетовий)- зроблено колаж щасливих облич; діти початкової школи переглянули відеоролики про доброту, терпіння, порозуміння в світі. 

П'ятниця . День посмішки і гарного настрою.(колір дня - жовтий)- проведено акцію «Візьми із собою частинку гарного настрою»; фотоконкурс «Подаруй світу посмішку». Для учнів початкової школи пройшла акція «Візьмемося за руки"  

Тиждень толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

ФОТО