День Гідності та Свободи

22.11.2021 21:41

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

До Дня Гідності та Свободи - однієї із знакових дат в історії України, у середній школі лідери учнівського самоврядування підготували виховний захід «Україна – країна нескорених!». Школярі згадували події Майдану, декламували вірші про рідну Україну, загиблих героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Для учнів 1-4 класів був проведений виховний захід "Україна - країна гідності та свободи", на якому школярі ознайомилися із історичним та суспільним значенням Революції гідності, дізналися про героїзм українських захисників, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.

Фото