Безпека дорожнього руху та протипожежна безпека

19.11.2021 17:45

18 листопада в рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності відбулася зустріч з майором Шокотом С.В. та лейтенантом Соколиком В.Р. служби цивільного захисту районного сектору Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області. Під час заходу дітям продемонстровали пожежний автомобіль зі всіма пожежними спорядженнями. Цікаво і захопливо пожежники розповіли про свою професію, переконали малюків про те, що справа, яку вони виконують є дуже важливою, оскільки вони рятують від пожеж будівлі, поля, ліси та людські життя.

Діти отримали знання про протипожежну безпеку, побачили умілі дії пожежників, їх вправність і професійність.

 

Безпека – головний принцип, який обов’язково повинен дотримуватися при дорожньому русі. При цьому він обов’язковий не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для пішоходів.

19 листопада з нагоди другого етапу Глобального тижня безпеки дорожнього руху для учнів школи проведено уроки «Безпечна дорога додому». Під час яких діти повторили правила дорожнього руху, опрацювали відеоматеріали єдиного уроку та виготовили власні світлоповертальні елементи.

Світловідбивачі, або флікери – допоможуть бути більш помітними на дорозі, вони відбиватимуть світло у сутінках, тож водії зможуть вчасно побачити пішохода та зупинити авто.

Фото